DC Motor Maketi |Iloiloina o le Tuputupu ae i Vaega Faaeletise & Alamanuia Meafaigaluega

NEW YORK, Setema 22, 2021 /PRNewswire/ — O le “DC Motor Maketi – Su'esu'ega Fa'atauva, A'afiaga o le COVID-19, Su'esu'ega Fa'amalosi e Lima” Ua faaopoopo le lipoti i le ofo a Technavio.

O leDC afi afi maketitau o loʻo faʻamoemoe e tupu i le $ 16.00 piliona, faʻaitiitia i le CAGR o le 11.44% i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.

DC Motor Maketi Dynamics

O mea taua e pei o le siʻitia o fale gaosimea ma le faʻaogaina o robots fale gaosi oloa, fesoasoani a le malo, ma faʻaosofiaga mo EV o le a taua tele i le faʻateleina o le faʻatupulaia o le maketi afi afi DC.Ae, o le tele o le vevela faʻatupuina e taʻitaʻia ai le faʻaleagaina o le afi afi DC o le a faʻatapulaaina ai le tuputupu aʻe o maketi.

DC Motor Company Tala'aga

Ole lipoti ole maketi ole DC e aofia ai faʻamatalaga ile faʻalauiloaina o oloa, faʻaauau, ma faʻamoemoega o tagata faʻatau oloa e aofia aiABB Ltd., Allied Motion Technologies Inc., AMETEK Inc., Johnson Electric Holdings Ltd., Nidec Corp., OMRON Corp., Regal Beloit Corp., Schneider Electric SE, Siemens AG, ma Yaskawa Electric Corp.

DC Motor Su'esu'ega Tauvaga

O le lipoti e aofia ai le suʻesuʻega faʻatauvaʻa, o se meafaigaluega faʻapitoa e iloilo ma iloilo le tulaga o kamupani e faʻavae i luga o latou tulaga tulaga faʻapisinisi ma togi faʻatinoga o maketi.O le meafaigaluega e faʻaaogaina mea eseese mo le faʻavasegaina o tagata taʻalo i ni vaega se fa.O nisi o nei mea e mafaufauina mo le auʻiliʻiliga o le faʻatinoga o tupe i le 3 tausaga talu ai, faʻatupulaia o fuafuaga, faʻailoga fou, faʻalauiloa oloa fou, tupe teufaafaigaluega, tuputupu aʻe i maketi, ma isi.

DC Motor Maketi Vaega

  • E ala ile Ituaiga, ole maketi ua fa'avasegaina ile Brushless DC motors & Brushed DC motors.
  • I le Geography, o le maketi ua faʻavasegaina o APAC, Amerika i Matu, Europa, Amerika i Saute, ma MEA.O le APAC o le a sili ona tele sea o le maketi.

Fa'atonu e Lisa


Taimi meli: Nov-07-2021